Tervezés előtt…

Legtöbb esetben az építési folyamat első lépése az igényeknek megfelelő ingatlan kiválasztása, megszerzése, akár új otthonának megteremtéséről, vagy vállalkozása helyének kialakításáról van szó. Több szolgáltatásunkkal is tudunk segíteni Önnek!…

Ingatlankeresés: Ingatlanszakmai kapcsolataink révén felkutatjuk azokat az ingatlanokat, melyről úgy ítéljük, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbbek. Megszervezzük megtekintésüket, így Ön időt és fáradságot spórol meg. Ez a szolgáltatásunk Önnek ingyenes!
Ingatlan tanácsadás:
Ingatlanértékelői tapasztalatunkkal segítjük vételi ajánlat kialakításában. Az ingatlant megismerve meghatározzuk az ingatlan reális piaci értékét, melyről igény szerint szóban, vagy értékelési szakvéleményben tájékoztatjuk Önt.
Épületdiagnosztika:
Szemrevételezéssel vizsgáljuk meg az ingatlant. Felhívjuk figyelmét mindazon hibákra, melyek kijavítása Önre, mint leendő tulajdonosra vár. Az üzemeltetés folyamatosan jelentkező költsége jelentősen befolyásolja az ingatlan értékét. Ezért hőtechnikai szempontból is megvizsgáljuk az ingatlant és javaslatot teszünk a szükséges korszerűsítási megoldásokra.

INGATLANKERESÉS: Ingatlanszakmai kapcsolataink révén felkutatjuk azokat az ingatlanokat, melyről úgy ítéljük, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbbek. Megszervezzük megtekintésüket, így Ön időt és fáradságot spórol meg!

INGATLAN TANÁCSADÁS: Ingatlanértékelői tapasztalatunkkal segítjük vételi ajánlat kialakításában. Az ingatlant megismerve meghatározzuk az ingatlan reális piaci értékét, melyről igény szerint szóban, vagy értékelési szakvéleményben tájékoztatjuk Önt.

ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA: Szemrevételezéssel vizsgáljuk meg az ingatlant. Felhívjuk figyelmét mindazon hibákra, melyek kijavítása Önre, mint leendő tulajdonosra vár. Az üzemeltetés folyamatosan jelentkező költsége jelentősen befolyásolja az ingatlan értékét, ezért hőtechnikai szempontból is megvizsgáljuk az ingatlant és javaslatot teszünk a szükséges korszerűsítási megoldásokra.