Épületenergetikus szakmérnöki diploma

Irodánk az utóbbi években a tervezési és értékbecslési feladatok mellett épületenergetikai tanúsítással is foglalkozik. E terület szakértője Nagy Miklós kollégánk. Annak idején a tanúsításra jogosító vizsgát kiváló eredménnyel teljesítette, most pedig úgy érezte, felkészültségét, szakmai ismereteit bővítenie kell ahhoz, hogy megalapozottabban ítélhesse meg az épületek energetikai tulajdonságait. Jeles eredménnyel szerzett épületenergetikus szakmérnöki diplomát! Gratulálunk, Miklós!

Így ír róla:

“2010 őszén, a BME Építészmérnöki Kar Épületenergetika és Épületgépészeti Tanszéke épületenergetikus szakmérnöki képzést indított, melyre beiratkoztam. Várakozásaimnak megfelelően a képzés az épületenergetika szinte minden vonatkozásával foglalkozott, az épületfizikai alapoktól a szerkezeti és gépészeti ismereteken keresztül a legkorszerűbb épületfelügyeleti rendszerekig. Legérdekesebb a megújuló energiákkal, a szoláris építészettel és az egyre gyakrabban emlegetett passzívházakkal kapcsolatos ismeretanyag volt.

Szakmérnöki diplomámat 2011. szeptember 2.-án védtem meg. Konzulenseim Dr. Novák Ágnes és Szikra Csaba voltak. Ezúton is köszönöm segítségüket!

Nagy Miklós”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .